Reuring op de Brink
Aanvrager: Stichting Dorpsraad Den Ham
Waar: Den Ham, Overijssel
Meer informatie:

www.brinkdorpdenham.nl


Projectomschrijving
De Stichting Brinkdorp Den Ham streeft naar vitaliteit en leefbaarheid in de kern. De Brink is hierbij het centrale aandachtspunt. De Brink een driehoekig plein het centrum van Den Ham met een cultuurhistorische waarde en een eigen identiteit en dorpsplein waar men elkaar ontmoet winkelt en neerstrijkt bij de horeca. Daarnaast is het plein een paar keer per jaar het podium van culturele activiteiten; van folklore tot straattheater. De dorpsraad heeft zich tot doel gesteld om de Brink sterker te gaan promoten zodat jaarlijks meer bezoekers dit mooie dorp gaan bezoeken.

Realisatie
Cultuur ,sport ,recreatie en toerisme gaan samen met de lokale ondernemers optrekken om “de Brink” verder op de kaart te zetten. Door een goede samenwerking tussen de lokale partijen moet dit proces worden vorm gegeven op. Vrijwilligers van verschillende verenigingen gaan samen met de 4 lokale marketing bureaus dit verder uitwerken.

 

Doelstelling
Versterken van de cultuur en historische identiteit van het Brink dorp Den Ham door verbinden van activiteiten op de “cultuurhistorische Brink” van Den Ham. Bevorderen van toeristische activiteiten in Den Ham zodat meer toeristen langer blijven. Versterken van de samenwerking tussen de verschillende partijen. Samenwerking met andere Brinkdorpen ontwikkelen.

 
Klik op 'more' en lees over de LEADERprojecten uit Zuid Twente!.
Voorbereiding LEADER3 Zuidwest Twente.
Met LEADER
blijft het niet
bij dromen!.